правила на сервера "jaibreak"

Go down

правила на сервера "jaibreak"

Писане  kiko on Пон Сеп 10, 2012 1:57 pm

Правила и задължения на надзорниците


1. На надзирателите е ЗАБРАНЕНО да убиват без причина. При такова нарушение, може да се докладва на администратор тук

2. В надзирателския отбор, има само един Саймън който е длъжен да задава команди на затворниците. Останалите надзиратели са длъжни да го пазят.

3. Надзирателите ИМАТ право да убиват неподчинили се на саймънските команди затворници, такива, които са убили надзирател (в червена униформа) и такива, които са afk, но обикновено afk–та биват киквани от администратор.

4. На надзирателите е ЗАБРАНЕНО да обиждат / нагрубяват затворниците - това хем не е справедливо предвид обстоятелствата, хем не съвпада с правилата на сървърa на headshotfactory


5. Саймън е длъжен да отброява до 5, 10, секунди, след зададена команда. Това е времето, в което затворниците трябва да я изпълнят. След изтичането им, надзирателите имат право да убият затворниците, които НЕ са изпълнили указанията.
За хората, които играят за 1 път от отбора на надзорниците.. командата за време е : /time 5,10 зависимост от това колко секунди искате да дадете!!!

6. Надзирателите НЯМАТ право да пазят оръжейната стая, но имат право да седят пред нея.

7. Преди да се отворят килиите, вече трябва да са зададени команди към затворниците. Ако те обаче се зададат след отварянето на килиите, моментално отпадат и никой затворник НЕ е длъжен да ги спазва.

8. На Саймън / надзирателите е ЗАБРАНЕНО да дават, на определени от тях затворници, право да правят каквото пожелаят.

9. На надзирателите е АБСОЛЮТНО забранено да дават оръжия на затворниците или нарочно да им ги побутват и след това да ги убиват.

10. Надзирателите ИМАТ право да убият всеки затворник, който използва аптечка и следoвателно НЯМАТ право да водят, който и да било до такъв пункт.

11. По време на дуел аптечките са забранени, важи само за дуелиращите се.

12. След умирането на Саймън командата му остава.

13. Надзирателите СА ДЛЪЖНИ да убият затворник, влезнал в игра, по средата на рунда (след първа команда).

14. Ако при предишната команда мястото е уточнено, то при нова команда Саймън НЕ е длъжен отново да пояснява място на действието. Образец : първа команда всички на линията, втора : всички замръзнете (ясно е, че трябва да се стои неподвижно на линията)

15. Надзирателите имат право да влизат в тунела на нормален ден ,само след като таймера за FD е изтекъл... Прави се изключение при отделните дни като HNS,FD,SHARK и т.н.

16. Надзирател НЯМА право да се самоубива при freegun или duel.

17. Надзирателите НЯМАТ право да убиват затворник, който е избрал freegun или duel, ако нов играч в сървъра, прекрати freegun-а или duel-а, то тогава, надзирателите са ДЛЪЖНИ да се предадат на затворника.

18. Надзирател НЯМА право да използва палката по време на дуел ( не важи за "box duel" ), нито има право да "бъгва" патроните на оръжието си (важи за "deagle duel").

19. Саймън НЯМА право да задава заповед свързана с настройките на затворниците.

20. Саймън е ДЛЪЖЕН да уточнява действията на затворниците, при поставена задача. Специално трябва да използва предлози при задаването на команда, ако тя изисква статично / клекнало положение - под, над, в, отзад, отпред и прочие.

21. Саймън НЯМА право да накърнява достойнството на играчите чрез командите си.

22. Само и единствено Саймън ИМА право да натиска бутоните, активиращи капани и свързани с игри. (Не се отнася за бутона, отварящ изолатора и бутона за килиите)

23. Ако Саймън зададе команда към определен/и затворник/ци , то другите, които не са назовани, са ДЛЪЖНИ да продължат изпълнението на предишната им зададена команда.
Образец Саймън задава заповед на линия фрийз[linia freeze], последвана от команда, която гласи, 2-ма от затворниците, които са назовани по име, да се приместят на тага. Другите затворници са ДЛЪЖНИ да стоят на линията замръзнали, т.е да не мъдат.

24. Надзирателите НЯМАТ право да възпрепятствят затворниците, от изпълнението им на зададената от Саймън задача, както и по време на "days". (По време на "days" освен, че нямат право да възпрепятствят затворници, нямат право и съотборници)

25. Надзирателите ИМАТ право да убиват затворник взел оръжие, независимо дали го е използвал или го е хвърлил, само и единствено, когато са го ВИДЯЛИ да го взима.

26. При команда "freeze" сте длъжни да останете на ПРАВИ, ако сте в позиция на "duck" ще бъдете убити!

27. При команда " subrani malka grupa mre " надзерателите са длъжни да проверят дали има един човек разстояние между едната група и другата група . Ако не може да застане човек между 2те групи то надзерателите нямат право да убиват групата.

28. Затворник влязъл след първа команда по време на нормален ден или по време на ХНС е ЗАДЪЛЖЕН да остане в килията си и да каже, че е след първа команда и съответно някой админ или надзирател да го убие.

29. След като някой играч стане саймън той трябва първо да даде команда след това да отвори килиите и чак тогава да даде време за изпълнение на командата!

30. На надзирателите е забранено да местят оръжия!

31. Играч не може да бъде две карти подред полицай.

Правила и задължения на затворниците


1. Всеки затворник може да започне бунт, но е длъжен да спазва указанията на Саймън, стига да иска да оцелее.

2. На затворниците им е ЗАБРАНЕНО да се укриват, с цел бавене играта на останалите.

3. Затворниците НЯМАТ право да предизвикват надзиратели, чрез отправени обиди, нито надзирателите имат право да ги убиват заради обида. И двете страни могат само да се оплачат на администратор.

4. Затворниците НЯМАТ право да бъгват вратата на килията си, такова нарушение се наказва със slay!

5. Затворниците НЯМАТ право да влизат в оръжейната.

6. TeamKill-a е забранен по време на FreeDay, Sharkday, Spartan Day, Knife day и War Day.

7. На затворниците им е забранено да пречат на съотборниците си при изпълнение на дадена команда!

8.Затворник влязъл след първа команда по време на нормален ден или по време на ХНС е ЗАДЪЛЖЕН да остане в килията си и да каже, че е след първа команда и съответно някой админ или надзирател да го убие.

9. На затворниците им е забранено да убиват съотборниците си по време на бокс с оръжие!
avatar
kiko
owner
owner

Posts : 5
Join date : 10.09.2012

Вижте профила на потребителя http://prototypegaming.board-directory.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите